Balkonginglasning

Ramlösa balkonginglasningar

När du anlitar oss för en balkonginglasning så kan du vara säker på att få en lösning som är snygg, funktionell och hållbar. Vi arbetar med de främsta tillverkarna av moderna inglasningar för balkonger och terrasser.

Med en modern, ramlös balkonginglasning påverkas inte utsikten av att man glasar in balkongen. Samtidigt är glaspartierna försedda med plisségardiner som enkelt kan täcka vilken del av glaset som helst, vilket ger stor flexibilitet både vad gäller sol och insynsskydd. Slutligen är alla glaspartier skjutbara och kan fällas in, vilket gör att du kan välja att helt "ta bort" inglasningen när du vill njuta av vädret en fin sommardag.

balkonginglasning Örebro

Vi hjälper dig hela vägen

Kontakta oss när du vill ha hjälp med att glasa in din balkong i Örebro. Vi hjälper dig hela vägen från planering till färdig inglasning och ser till att du får en lösning som både blir snygg och gör din balkong trivsammare att vistas på året runt.

Vi vill ha nöjda kunder, och därför är det en självklarhet för oss att ge ett gott bemötande och vara lyhörda för våra kunders önskemål och behov. Självklart kan du be om en kostnadsfri offert för en balkonginglasning utan att förbinda dig till någonting, och vi svarar gärna på frågor och visar vilka olika alternativ som kan passa dig och din balkong.

Varmt välkommen att kontakta oss när du vill ha hjälp med balkonginglasning i Örebro.

Dra nytta av din balkong året runt